Van Lit Caravans en Aanhangwagens komt voort uit het stallen van caravans

In het jaar 2000 is Gijs van Lit begonnen met het stallen van caravans. Na enkele jaren, omdat de vraag naar onderhoud kwam, is Gijs van Lit begonnen met het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan caravans en aanhangwagens. De opleiding voor BOVAG Keurmeester bij de BOVAG Caravan en Aanhangwagenbedrijven werd met goed gevolg doorstaan wat resulteerde in het BOVAG- keurmeesterschap. Daarnaast volgde Gijs van Lit enkele cursussen onderhoud bij BOVAG en behaalde het PACK keurmeester certificaat. Door de vraag naar nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers besloot Gijs van Lit in 2008 om zijn caravan- en aanhangwagenservice hiermee uit te breiden. Inmiddels is de volgende generatie toegetreden en is Dennis van Lit ook mede eigenaar van het bedrijf. U kunt terecht bij Van Lit Caravans & Aanhangwagens voor: Nieuwe caravans, deze hebben wij van de merken Fendt en Hobby, Gebruikte caravans, deze hebben wij van alle voorkomende merken en uitvoeringen, raadpleeg hiervoor onze occaision pagina. Nieuwe aanhangwagens, deze hebben wij van de merken Saris, Hulco, Henra, Anssems,Blomert, Pega, Careliner en Freewheel, maar andere merken zijn desgewenst ook leverbaar, vraag hiervoor naar onze mogelijkheden en daarbij behorende prijzen.

Visie
Van Lit Caravans is ruim 20 jaar geleden begonnen met de visie om caravans te stallen. Door de onafwendbare groei van de afgelopen jaren, met onder meer de in en verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en aanhangwagens, streven we er dagelijks naar om ons te onderscheiden door kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Hierdoor creëren we een vaste groep klanten, die bij elke vraag of onderhoudsbeurt ons altijd weer weet te vinden.

Toekomst
Wij willen de toekomst in met tevreden klanten, die dit als visitekaartje willen uitbrengen. Voor ons is het belangrijk dat we altijd goed contact onderhouden met onze klanten. Zo kunnen wij altijd goed inspelen op de specifieke wensen van de klant, die zich hierdoor op zijn gemak voelt bij ons.

Doelgroep
Onze doelgroep is erg breed zowel voor jong als oud. Natuurlijk is de aanschaf van een caravan of aanhangwagen afhankelijk van uw wensen. Heeft u interesse in een nieuwe- of gebruikte caravan of aanhangwagen? Wij bieden u een goede service en een breed assortiment voor een eerlijke prijs. 

© Caravanservice Van Lit - Realisatie door AmeezingWeb